Nachtslalom Schladming 2018.01.20 – 01.24.

[wp-svg-icons icon=”calendar” wrap=”i”] Időpont: 2018.01.20 – 01.24. (5 nap/4 éj) 3 nap síelés

https://www.youtube.com/watch?v=1mixLg0lcQw

[wp-svg-icons icon=”location-2″ wrap=”i”] Helyszín: Schladming, Radstadt, Reiteralm

Az előző szezonban megnéztük a világ leghíresebb lesiklását, idén a legnagyobb szlalom versenyre esett a választásunk. Schladmingban a Planaion rendezik meg minden év januárjában a világkupa éjszakai szlalom versenyét. Az élmény felejthetetlen, a hangulat garantált 45.000 ember társaságában! 🙂

A schladmingi 4 hegy (4-Berge Skischaukel) síterület, ahogy az a nevéből is következik, 4 hegy sípályáit és liftjeit foglalja magába: közvetlen felvonó és sípálya összeköttetésben vannak Hochwurzen, Planai, Hauser Kaibling és Reiteralm lejtői. A terep a Ski Amadé sírégióhoz tartozik, ahol az összes terep csúcstechnológiájú liftekkel, hóágyú, pálya és szolgáltatás rendszerrel rendelkezik. A közelben van még Altenmarkt és Fageralm is.

A reiteralmi rész igazán sok extrával várja azokat, akik itt csatlakoznak be a síterep körforgásába. Többek között ilyen a 8-as kabinos lift alapállomásánál található zárható, fűtött símegörző, az Intersport síkölcsönző és tesztközpont, valamint a nyolcas kabin felső állomásánál lévő e-mail terminál, ahonnan ingyenesen küldhetünk elektronikus levelet saját fotónkkal szeretteinknek. A sípályák között minden nehézségűt találni. Természetesen a hely színvonalának megfelelően találunk itt fun-parkot, félcsövet, carving pályát, ingyenes sebességmérő pályaszakaszt, buckapályát, gyermekmegőrzőt, valamint számos hangulatos hegyi fogadót is.
Legutóbb amikor itt voltunk, találkoztunk az amerikai válogatottal köztük Ted Ligetyvel, slalom edzés közben. Ez most is könnyen megtörténhet….:)

[wp-svg-icons icon=”home-2″ wrap=”i”] Szállás: Bachseitenhof Panzió

Az 1.200 m magasan az erdő szélén fekvő panzió Salzburg tartománybanRadstadt mellett található. Innen gyönyörű panoráma tárul a vendégek elé. A legközelebbi sípályától, megfelelő hóviszonyok esetén a szálláshoz lehet síelni, a Jägerlift felvonó 1,7 km-re található a szálláshelytől. Reiteralm Bergbahnen 8 km. A családias panzió szobái LCD TV-vel felszereltek, saját zuhanyzóval és WC-vel ellátottak. A síelés után finn- és infraszauna várja a vendégeket. Az épület egész területén az internet ingyenes. A panzió minden vendég számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

Bachseitenhof

Liftek: 9 kabinos, 20 ülő, 14 húzó, 1 hibrid
Pályák: 46 km kék, 68 km piros, 8 km fekete

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”i”] Részvételi díj: (5 nap/4 éj)

Felnőtt: 260 Eur/fő

Az ár tartalmazza: 4 éjszakát félpanzióval (büfé reggeli, 3 fogásos vacsora), szauna használatot, internet használatot, parkoló használatot, Hóbarátok SE programokat!

Az ár nem tartalmazza: az utazást, síbérletet és a síoktatás költségét!
Idegenforgalmi adó: 1,15 € / fő / éjszaka (15 éves kortól) helyszínen fizetendő!

Sí és snowboard oktatás magyarul:
Kiscsoportos oktatás napi 2×2 órában.
Minimálisan 4 fő azonos tudással rendelkező tanuló esetén 90 euro / fő / 3 nap
legkésőbb a hátralék befizetésével egyidőben történő jelentkezés esetén.
Az utazást megelöző 10. napon belül, beleértve a helyszíni jelentkezést is: 135 euro / fő / 3 nap.
(1-3 napig igényelt kiscsoportos oktatás esetén, illetve csak oktatás igénylése esetén napi 50 euro / fő)
Magánóra díja: 20 eur / fő / 60 perc 1 fő esetén, vagy 15 eur / fő / 60 perc 2 fő esetén legkésőbb a hátralék befizetésével egyidőben történő jelentkezés esetén.
Az utazást megelöző 10. napon belül, beleértve a helyszíni jelentkezést is: 30 eur / fő / 60 perc 1 fő esetén, vagy 20 eur / fő / 60 perc 2 fő esetén.

[wp-svg-icons icon=”checkmark-2″ wrap=”i”] Jelentkezés:

Az alábbi jelentkezési lap kitöltésévél és 40% előleg befizetésével lehetséges. Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj befizetésével lehet jentkezni.

Hátralék: Az indulást megelöző 30. napig fizetendő.

[wp-svg-icons icon=”accessibility” wrap=”i”] Minimális létszám: 20 fő

Síbérlet 3 napos:
Felnőtt: 153 euro/fő
Az automatikus érzékelővel ellátott síbérlet-kártya betétdíja plusz 3 euro/fő

[wp-svg-icons icon=”road” wrap=”i”] Ajánlott útvonal:

Budapest M1 – Ausztria A4 – Parndorf – S31 – S4 – A2 – S6 – A9 – Liezen – 320 – Radstadt

[put_wpgm id=6]

Jelentkezési lap

[contact-form-7 404 "Nem található"]

hu_HUHungarian