4 in 1 Katschberg 2020.02.17 – 02.22.

[wp-svg-icons icon=”calendar” wrap=”i”] 2020.02.17 – 02.22. (6 nap/5 éj) 4 nap síelés

The slider has not been found

 

[wp-svg-icons icon=”location-2″ wrap=”i”] Helyszín:

A Tábor különlegességét az adja, hogy lehetőség szerint minden nap más síterepen síelünk. A szálloda elhelyezkedése olyan szerencsés, hogy pár perc alatt ott tudunk lenni a különböző helyszíneken: Katschberg-Aineck, Großeck-Speiereck, Fanninberg

Katschberg Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő síterület ragyogó lehetőségeket nyújt a különböző sporttevékenységekhez. A 70 km-es pályarendszer 16 felvonót foglal magába. Németül Schischaukel azaz síhinta (sízés egyik hegyről a másikra és vissza) rendszer nyújt különleges élvezetet a hosszú lesiklásokat kedvelőknek. A havat nemcsak a magasság, hanem a hóágyúk is garantálják, hiszen a szépen rendben tartott pályák 100%-a hóágyúzható. Az utóbbi években új négy-, hat- és nyolcszemélyes ülőfelvonókat helyeztek üzembe.
A1
Az A1 megnevezés teljesen tudatos utalás az Ausztriát nyugati irányban átszelő autópályára. A hegytetőről 6 km-en át egyenletes pályalejtéssel lehet a völgy aljáig csúszni.

S1
Sok évi kihagyás után újból üzemel az S1 mely a Katschberg tetejét St. Michaellel köti össze.

Fanningberg
Csodás panoráma, széles pályák, barátságos környezet. Itt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pályát. A kezdők rögtön a tanulópálya elhagyása után nyugodtan felmerészkedhetnek a csúcsra, hisz a “Familienabfahrt” széles, lankás lejtőjén ők is gond nélkül lecsúszhatnak. A bátrabbakat 17 kilométernyi piros és fekete pálya várja, köztük egy csak jól síelőknek ajánlott buckapálya. Itt – Fanningbergen – található Ausztria leghosszabb 6-os ülő felvonója, a “Samson” lift, vele párhuzamosan pedig a 6 személyes, fűtött, puha ülésekkel kényeztető Zirbenjet felvonó (mindkét lift lehajtható plexivel ellátott), ami lehetőséget nyújt a szűzhósízés örömeinek felfedezésére.

Liftek : 8 húzólift, 6 ülõlift és 2 kabinos lift
Pályák: 10 km fekete, 50 km piros, 10 km kék

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”i”] Részvételi díj: (6 nap/5 éj)

Felnőtt: 495 euro/fő
Gyerek: 350 euro/fő (6-12)
Gyerek: 230 euro/fő (0-5)
Gyerek: 415 euro/fő (13-18)

Gyerek kedvezmény csak 2 szülővel egy szobában érvényes!

Egyágyas szoba felár 18 euro/nap, kétlégterű szoba (Suit) felár 12 euro/nap/fő!

Az ár tartalmazza: szállást 5 éjszakára félpanzióval (büféreggeli, menüválasztásos vacsora), 4 napos síoktatást, verseny rendezést az utolsó sínapon, parkolást a külső parkolóban, wellnessz és wifi használatot, Hóbarátok SE programokat.

Az ár nem tartalmazza: az utazást és a síbérletet.

Síbérlet 4 napos: Skilungau: Katschberg-Aineck, Fanningberg und Speiereck
Felnőtt: 186 euro/fő
Jugend: 139 euro/fő (2001-2003)
Gyerek: 93 euro/fő (2004-2013)
Gyerek: 20 euro/fő (2014 és fiatalabb)
Az automatikus érzékelővel ellátott síbérlet-kártya betétdíja plusz 5 euro/fő

[wp-svg-icons icon=”home-2″ wrap=”i”] Szállás: Landhotel Stofflerwirt***

A Sankt Michael im Lungauban található családi tulajdonban lévő Landhotel Stofflerwirt hagyományos salzburgi ételekkel, valamint egy szaunával és gőzfürdővel ellátott wellnessrészleggel várja vendégeit. A szobák és lakosztályok felszereléséhez HD kábel-TV is tartozik. A vendégek asztaliteniszezhetnek, dartsozhatnak, biliárdozhatnak és csocsózhatnak is a Stofflerwirt játéktermében. A helyszínen ingyenes wifi és parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

link

[wp-svg-icons icon=”checkmark-2″ wrap=”i”] Jelentkezés:

Az alábbi jelentkezési lap kitöltésévél és 40% előleg befizetésével lehetséges. Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj befizetésével lehet jentkezni.

Hátralék: Az indulást megelöző 30. napig fizetendő.
[put_wpgm id=8]

 

Jelentkezési lap

[contact-form-7 404 "Nem található"]
hu_HUHungarian