Oktatóink

Mitcsenkov Ákos

3 éves korom óta a síelés szerelmese vagyok. Gyerekkorom és ifjú éveim meghatározó élménye volt a síelés, ezért célommá vált, hogy segítségemmel ezt az érzést minél több ember megtapasztalja. 2001-től aktív résztvevője vagyok a magyar síoktatásnak. 2005-től a Magyar Síoktató Válogatott tagja vagyok. Évente sok-sok tanítvány vidám mosolya jelzi, hogy megfelelő célt tűztem ki magam elé. 🙂

Felszerelés:

Léc: Atomic S9

Cipő: Redster 130

Kesztyű, bot: Leki

Szemüveg: Atomic Revent Q Black

Francsics Bernadett

Szüleim révén már egészen kis koromban megismerkedtem a síelés örömével. 7 évig versenyeztem, ezeken a versenyeken rendszeresen dobogós helyezéseket értem el. 2009 – ben meg is szereztem a sí-sportoktatói vizsgámat. Dolgoztam Ausztriában is , de még jelenleg is aktív tanulmányaim révén az elmúlt két évben itthon műanyag pályán oktattam a síelni vágyó gyerekeket és felnőtteket.

Felszerelés:

Léc: Atomic D2 SL

Cipő: Redster 130

Kesztyű, bot: Level, Atomic

Szemüveg: Atomic

Szabó Pál László

Már gyerekkoromban rabjává váltam ennek a csodálatos sportágnak, a síelésnek! Akkor még azt hittem a zárt lábbal “csóválás” 210-es lécekkel elegendő a maximális síélményhez. Ma már tudom, hogy mindig mindenkinek van hova fejlődnie. Szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim. Hosszú évek tapasztalata alapján ma már sokkal higgadtabban próbálom kihozni tanítványaimból a maximumot! 🙂

Felszerelés:

Léc: Atomic S9

Cipő: Redster 130

Kesztyű, bot: Leki

Szemüveg: Atomic Revent Q Red

Mandula

Az extrém sportok szeretete és tanítása tizenéves korom óta végig kíséri életem. Snowboardozni 20 évvel ezelőtt kezdtem el és azóta is aktív résztvevője vagyok magyar snowboardos életnek. Több versenyen és bemutatón is részt vettem kimagasló eredményekkel. Folyamatosan figyelemmel kísérem a sport fejlődését, így mindig naprakész vagyok mind a technikai újítások területén, mind a stílusjegyek változásaiban. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy snowboardoktatóként tagja lehetek a Hóbarátok SE csapatának. Egyedülálló sajátosságokkal rendelkező műanyag pálya, mely kiválóan alkalmas snowboardozás oktatásra alapoktól egészen a haladó szintig időjárási viszonyoktól függetlenül. Várok minden kedves felnőtt és gyerek érdeklődőt, akinek átadhatom elméleti és gyakorlati tudásomat.

Bencsik Peti

Szüleimnek köszönhetően már 3 éves koromban sílécre állhattam és űzhettem ezt a csodálatos sportot. 2008 óta foglalkozom vízisí és wakeboard oktatással, 2009-től pedig sí- és snowboard oktatással is. A folyamatos szakmai fejlődés fontos számomra, így Ausztriában, Hochkaron többször is részt vettem továbbképzésen, mely során a “nagyoktól” tanulhattam meg a síelés és a síoktatás rejtelmeit. Szerencsés embernek tartom magam, hiszen azzal foglalkozom, amit tiszta szívből szeretek.

Felszerelés:

Léc: Rossignol

Cipő: Rossignol

Kesztyű, bot: Leki

Szemüveg: Rossignol

Kogler Bence

„Nem hinném, hogy bárki is belekóstolt volna az igazi életbe, amíg nem volt síléc a lábán.” (Andrew Irvine)

Tisztán emlékszem 14 évesen csatoltam először lécet a lábaimra profi síoktató segítségével, ekkor még nem gondoltam, hogy ez a csodás téli sport nem csak a hobbim lesz, hanem a munkám is. 2014-ben a főiskola mellett elvégeztem a Testnevelési Egyetem síoktatói tanfolyamát. Külön örömmel tölt el, hogy 2015 óta a Hóbarátok szuper csapatának tagja lehetek. Célom a folyamatos szakmai fejlődés mellett, hogy minél több emberrel ismertessem meg ezt a csodálatos sportágat.

Felszerelés:

Léc: Atomic S9

Cipő: Hawx Prime 130

Kesztyű, bot: Leki

Szemüveg: Atomic