2019.02.18 – 02.23. (6 nap/5 éj) 4 nap síelés

 

Helyszín:

Katschberg Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő síterület ragyogó lehetőségeket nyújt a különböző sporttevékenységekhez. A 70 km-es pályarendszer 16 felvonót foglal magába. Németül Schischaukel azaz síhinta (sízés egyik hegyről a másikra és vissza) rendszer nyújt különleges élvezetet a hosszú lesiklásokat kedvelőknek. A havat nemcsak a magasság, hanem a hóágyúk is garantálják, hiszen a szépen rendben tartott pályák 100%-a hóágyúzható. Az utóbbi években új négy-, hat- és nyolcszemélyes ülőfelvonókat helyeztek üzembe.
A1
Az A1 megnevezés teljesen tudatos utalás az Ausztriát nyugati irányban átszelő autópályára. A hegytetőről 6 km-en át egyenletes pályalejtéssel lehet a völgy aljáig csúszni.

Az előző szezonban kicsit nehézkes volt feljutni St.Margarethenből az Aineck csúcsára a régi 2 üléses lift miatt. Ez a probléma most megszűnik, ugyanis rohamléptekkel építik az új kabinos liftet!

S1
Sok évi kihagyás után újból üzemel az S1 mely a Katschberg tetejét St. Michaellel köti össze. A pálya nagy átalakításokon esett át: kiszélesítették, az útban lévő fákat kivágták, a két átívelő hidat 1,5 m-rel szélesebbre vették (ugyanis a 60-as évek ratrakjai keskenyebbek voltak a maiaknál, így a hidat 4,5 méterről 6 méterre bővítették).
Gyerekeknek
Katschberg szívében a Köningswiesén a legkisebbek is használhatják a Mini-Jet-Liftet! Egy 300 méter hosszú extrém lankás pálya áll rendelkezésükre, aminek mentén barátságos figurák és lelkesítő feliratok segítik a lecsúszást.

Liftek : 8 húzólift, 6 ülõlift és 2 kabinos lift
Pályák: 10 km fekete, 50 km piros, 10 km kék

Részvételi díj: (6 nap/5 éj)

Felnőtt: 485 euro/fő
Gyerek: 340 euro/fő (6-12)
Gyerek: 230 euro/fő (0-5)
Gyerek: 415 euro/fő (13-18)
Gyerek kedvezmény csak 2 szülővel egy szobában érvényes!

Az ár tartalmazza: szállást 5 éjszakára félpanzióval (büféreggeli, menüválasztásos vacsora), 4 napos síoktatást, verseny rendezést az utolsó sínapon, parkolást a külső parkolóban, wellnessz és wifi használatot, Hóbarátok SE programokat.

Az ár nem tartalmazza: az utazást és a síbérletet.

Síbérlet 4 napos: Skilungau: Katschberg-Aineck, Fanningberg und Speiereck
Felnőtt: 177 euro/fő
Jugend: 134 euro/fő (2000-2002)
Gyerek: 88,5 euro/fő (2003-2012)
Gyerek: 20 euro/fő (2013 és fiatalabb)
Az automatikus érzékelővel ellátott síbérlet-kártya betétdíja plusz 5 euro/fő

Szállás: Landhotel Stofflerwirt***

A Sankt Michael im Lungauban található családi tulajdonban lévő Landhotel Stofflerwirt hagyományos salzburgi ételekkel, valamint egy szaunával és gőzfürdővel ellátott wellnessrészleggel várja vendégeit. A szobák és lakosztályok felszereléséhez HD kábel-TV is tartozik. A vendégek asztaliteniszezhetnek, dartsozhatnak, biliárdozhatnak és csocsózhatnak is a Stofflerwirt játéktermében. A helyszínen ingyenes wifi és parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

link

Jelentkezés:

Az alábbi jelentkezési lap kitöltésévél és 40% előleg befizetésével lehetséges. Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj befizetésével lehet jentkezni.

Hátralék: Az indulást megelöző 30. napig fizetendő.

 

Jelentkezési lap